Hoe kan voetreflextherapie helpen bij stress en spanningen?

Voetreflex is een integratieve geneeswijze waarbij de reflexzones van de voeten worden behandeld. Deze reflexzones zijn verbonden met specifieke organen en delen van het lichaam. Door druk uit te oefenen op deze reflexzones kan de bloedcirculatie en energiebalans worden verbeterd. Op deze manier wordt stress verminderd of tot een minimum verholpen.

Voor veel van mijn cliƫnten is een voetreflexmassage een fijn ontspannen moment voor zichzelf om even de accu op te laden. Het kost geen inspanning en levert juist extra ontspanning en energie op. Het helpt hen om met de stress om te gaan.

Het is belangrijk om te onthouden dat wat werkt voor de een niet noodzakelijk werkt voor de ander. Het is daarom belangrijk om te experimenteren met verschillende manieren om stress te verminderen en te ontdekken wat voor jou werkt.

Voor meer informatie wat stress is, lees dan onze blog: Wat is Stress en zijn spanningen?

Meer weten welke verlichting een voetreflextherapie hierbij kan bieden?

Meer weten welke verlichting voetreflextherapie hierbij kan bieden bij stress, lees dan hier meer over een voetreflexbehandelingstraject of hier meer voor onze voetreflexmassages en maak een afspraak.