Voor het eerst in aanmerking gekomen met voetreflex en tot mijn verbazing houd het veel meer in dan mijn verwachtingen waren.
Carolien straalt rust uit en luistert goed. Een behandelplan is opgesteld i.v.m. zenuwbeknelling na Hernia. De massages zijn fijn en gaf me veel ontspanning. Voel me daarna heel prettig. Met tips als magnesium voetbad en ontspanning voel ik mij daar erg goed bij.
De salon is mooi ingericht en erg schoon.
Renie

Ik zat al enige tijd met hielspoor. Via de huisarts zooltjes aangemeten. Dit was niet de oplossing. Doorgestuurd naar fysio met dry needling en massage. Dat hielp ook niet. Terecht gekomen bij Carolien die mij van de pijn heeft afgeholpen. Hier ben ik heel blij mee. Ik blijf voor onderhoudsmassages bij Carolien.

Henk v S
Erg fijne ervaring met de voetreflex!
Bij Carolien terechtgekomen i.v.m. rugklachten. Naar aanleiding van een voetanalyse heeft Carolien een behandelplan gemaakt.
Mijn rugklachten zijn nog niet verdwenen maar wel een stuk minder.
En daarnaast is het heerlijk ontspannend. Je komt echt helemaal tot rust!
Carolien is erg vriendelijk en professioneel. Ze weet wat ze doet.
Een echte aanrader!
Corné

Een echte aanrader. Eerst een paar keer een voetreflex massage gedaan met een voetbad met magnesiumkristallen vooraf om uit te proberen. Dit omdat ik al behoorlijk wat voetklachten gehad heb.

Dit beviel prima. Hierna een behandeltraject in gegaan. Carolien stelt een behandelplan op. Legt duidelijk uit wat ze gaat doen en past dit als het nodig is tussen door aan. Fijn dat je hiervoor ook nog een deel vergoed krijgt van de zorgverzekering. Nu een onderhoudstraject in. Volledige ontspanning en een moment voor jezelf!

Mooie praktijkruimte waar je helemaal tot rust komt. Dank je wel!

Yvonne

Ik ben bij Carolien terecht gekomen naar aanleiding van schouderklachten. Door de behandelingen zijn deze klachten veel minder geworden en heb ik weer meer energie gekregen. Tijdens de behandelingen kom je heerlijk tot rust in een mooie en sfeervolle praktijkruimte. Carolien is een fijn persoon die de tijd voor je neemt en bij wie je je meteen op je gemak voelt.

Ellen

Carolien heeft mij enorm geholpen in het herstelproces na mijn tweede bevalling. Tijdens de behandelingen kon ik alles verwerken en voelde ik rust en doorstroming. Hierdoor verliep het herstel heel spoedig. Carolien is heel deskundig, warm en betrokken en heeft gouden handjes!

Esmee

Het was een verrassende heerlijke massage, Carolien is heel prettig, open en geruststellend. Volledige ontspanning en moment voor mezelf. Heerlijk tot rust gekomen! Ik sta helemaal weer open voor nieuwe voetreflexmassages van Carolien in haar mooie en rustige praktijkruimte.

Anna

Ik merk dat mijn drukkend gevoel in mijn hoofd en mijn ogen minder is waardoor ik veel minder hoofdpijn heb. Ik slaap beter, wordt uitgeruster wakker en heb weer energie gekregen na werken. Ik voel me beter door de ondersteunende adviezen en probeer nu goed naar mijn lichaam te luisteren en ontspanning te pakken. Het is heel fijn en ik ga dit onderhouden met voetreflexmassages. Totaal niet verwacht.

Oesha

Ik merk dat ik meer rust en energie heb gekregen in mijn lichaam en ik slaap heel goed. Ik voel me veel fitter. Een voetbad met magnesiumkristallen is ook heel fijn en ontspannend. Carolien is heel erg prettig en kundig. Echt even een momentje voor jezelf. Ik blijf terugkomen. Dankjewel!

Wendy

Heerlijke voetreflexmassage gehad. Normaal gesproken hou ik er totaal niet van als iemand aan mijn voeten zit, maar dit is totaal anders, pure verwennerij! Carolien heeft een hele warme persoonlijkheid (ik voelde mij er meteen op mijn gemak), die je eerst alles rustig uitlegt onder het genot van een kopje thee en een voetbadje. Hierna neem je plaats op de massagetafel, waar je heerlijk wordt ingepakt met een deken en gaat ze aan de slag met de massage. Ik kom er altijd heerlijk ontspannen vandaan en slaap ‘s avonds erg goed hiervan. Echt een aanrader!

Linda

Ik slaap sinds de behandelingen goed en wordt uitgerust wakker wat zorgt voor een goede energie. Zelfs na het werk heb ik nog genoeg energie voor boodschappen, ‘s avonds lezen, e.d.. Voor het eerst sinds lange tijd ben ik ontspannen. Zo rustgevend, wat een heerlijke ervaring. En fijn de uitleg erbij omdat ik nog niet eerder een voetreflexmassage had ontvangen. Voor herhaling vatbaar, het was heel fijn.

Angelique

Het was heerlijk, je komt tot rust en Carolien vertelde duidelijk wat ze ging doen en bracht me helemaal op je gemak. Ik kan veel beter slapen dan voorheen waardoor ik uitgerust op sta en overdag energie heb na de voetreflexmassages. Voorheen werd ik in de nacht nog weleens wakker waarna ik bijna niet meer in slaap kon komen. Ik vraag me af hoe het kan, het is heel fijn. Erg fijn en ontspannend veilig gevoel bij Carolien. Absoluut voor herhaling vatbaar. Zo rustgevend, wat een heerlijke ervaring, heel ontspannend. Alles was top verzorgd. Bedankt Carolien

Joyce

Slapen gaat erg goed gaat vanaf de eerste behandeling en dat heb ik allang niet meer gehad. Ik voel me super fit en heb zo veel energie sinds lange tijd nooit meer gevoeld. Na de behandeling had ik een super relaxed gevoel, een hele fijne ervaring moet ik zeggen. Carolien is ook een rustig persoon die je ook tot rust kan brengen. Ik vond het super fijn. Ik sta zeker open om vaker een voetreflexmassage te ontvangen!

Gonnie